Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

5 Nisan 2016 Salı

3


Hepsi geçecek demiştim sana.
Bu karanlık günler bitecek, hayatımız düzene girecek, iki kişi şahane bir hayatımız olacak demiştim.
Ama sabretmemiz gerekiyordu. Yapmamız gerekenleri kafamda kalem kalem listelemiştim tüm hayat acemiliğime rağmen. Tek başıma ne yapacağımı bilmez haldeyken bile duzelecegini biliyordum. Evet çok zordu, gerçek bir sınavı beraberce atlattık. Hâlâ da devam ediyoruz. Daha da mutlu olacağımız günler var önümüzde. Tam 3 sene önce bugün seni kucağıma almak için süslü süslü hastaneye gittim. Saçım fönlü, biraz makyajla. Sonrasında olacaklardan habersiz. Ameliyathanede ağlamanı ilk duyduğumda senden daha fazla ağladığımı bilmezsin sen. Dokorum "annesi de görsün" diyip seni yüzüne yapışmış saçlarınla ilk görüp öptügümde simsiyah rumelin bir dakika önce anne karnından çıkmış olan senin yüzünü simsiyah yaptığını ve oradaki herkesin güldügünü de bilmezsin. Ben hâlâ her saniyesini hatırlıyorum o günün. En büyük pişmanlığım da hani klasik anne bebeğini kucağına alır, ilk fotoğrafları çekilir ya, bizim senle o günden bir tane bile fotoğrafımız yok. Fotoğrafçıya gerek yok yaa diyenleri dinlediğim için hayatım boyunca pişmanlık duyacağım.
Sana her şey duzelecek demiştim. Şimdi hadi sil baştan diyenlerin bunu söylemeye nasıl cesaret edebildiğine de inanamıyorum. 
Daha da güzel olacak hayatımız. Daha neşeli, daha umutlu ve baloncuklu. Bu sabah sana "günnaydınn! Bugün senin doğumgününn !" dediğimde doğumgününde almamı çok istediğin için "annecimm kepçe mii !?" dediğin saflıkta ve mutlulukta bir hayat senin olsun bebeğim. Hergün defalarca dua ettiğim gibi, Allah benim ömrümü, benim sağlığımı sana versin.  Nice mutlu yaşlara güzel oğlum.

6 yorum:

  1. ayyyyyyy hep öyle olun tabiiii :)

    YanıtlaSil
  2. iyi ki doğmuş küçük kuzu
    bal yanaklarından bolca öperim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Sonik'cigim. Öperim tabi seve seve ablası:)

      Sil
  3. Çok içten anlatmışsınız bir anne değilim ama demek istediklerinizi hissettim geç oldu ama bir iyi ki doğdun da benden gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hissettirebildigime sevindim o zaman:) Geç olur mu hiç! İyi dileklere her zaman açığız. Çok teşekkürler :))

      Sil