Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

15 Kasım 2015 Pazar

öf pöf

                 
Anlık yaşıyorum her şeyi. Aniden parlayip aniden sakinleşiyorum. Yaşlanıyorum ama galiba bir türlü büyüyemiyorum. Çabalıyorum, didiniyorum ama memnun edebildiğim tek bir kişi bile olduğunu sanmıyorum. Eski uğraşlarıma dönmek istiyorum ama vakit bulamıyorum. Yine de umutluyum. Evet ailece mutsuz şeyler yaşadık üst üste. Bunda benim payım da yadsinamaz. Babamı kaybedeli yüz yıl olmuş gibi geliyor ama daha beş gün önce üçüncü ay bitti. Oğlumu mutlu ediyorum saniyorum ama öyle eften püften sorunlar çıkarıyor ki kendi kendime  neden diye sormaktan kaç bin beyin hucremi helak ettim bilmiyorum. Hani büyük olsa çocukluğuna ineyim diyeceğim de zaten küçücük.  Düşün düşün bulamıyorum. Veya sadece çocuk işte yapar diyip geçmek daha mı iyi bilmiyorum ki. Eskiden kendimi dinlemeye vakit ayirirdim. Özellikle bunun için zaman yaratırdım.  Artık pek hatta hiç yapamıyorum. Içimde birikenleri sakince bir oturup düşünemiyorum. Bu yüzden de sanki hafiften ruhumu zehirliyorum gibi geliyor. Ne yapmalı ne etmeli azıcık uzaklaşabilmeli. Hatta pek zamanı değil ama bu fotoğrafın çekildiği şehre gidebilmeli.

11 yorum:

  1. Allah rahmet eylesin, babanız için üzüldüm, benim içinde yaşanacak en kötü acı olur herhalde. Bende son dönemde bu bir hiçsizlik, hissizliğin içine düştüm. Çok garip bunalım ama hele ki her şeyden pasivize olmak çok canımı sıkıyor, anlamsız her şey ama yine de neden yaşadığımı bilmiyorum Atlatılır umarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sağolun. Gerçekten de "acı" deneyimler yaşamak zorunda kalıyoruz büyüdükçe. Napalım. Sizin için de bazen sadece beklemek iyi gelebiliyor. Ben panik halinde sağa sola koşturanlardanim ama pek yararını görmedim dürüst olmak gerekirse. Dilerim her şey en yakın zamanda yoluna girer.

      Sil
  2. düşünmeee iyi böyle yaşa gitsin işteeeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi ama:) bakma sen, genel olarak gayet iyiyim.

      Sil
  3. Merhaba; blog keşif etkinliğinden geliyorum. Takipteyim. Ben de sizi beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba başınız sağolsun bazen herşey üst üste gelir umarım kısa sürede herşey düzelir.
    blogumada beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler sağolun. Malesef dediginiz gibi hersey üstüste geliyor. Seve seve blogunuzu ziyaret ederim. Görüşmek üzere:)

      Sil